Andersens lastbilOfte kan besparelsen på varmeudgifterne betale omkostningen til hulmursisolering tilbage på 2-3 år.

Hulmursisolering kan udføres i boliger som har en ydervæg med hulmur. I murede huse fra 1920’erne og frem er facaden for det meste en hulmur, hvor der er en formur og en bagmur.

Der er i mellem formur og bagmur et hulrum, der kan være delvis fyldt med mørtelrester, men ofte vil der være åbent. Det er i dette hulrum, hvor man kan indblæse isoleringsmateriale og erstatte evt. gammel isolering med leca-nødder som i videoen herunder..

Hulmursisolering er en nem måde at efterisolere ydervæggen på. Der skal dog en forundersøgelse til at afgøre, om der er tilstrækkeligt hulrum og om murværket er egnet til hulmursisolering. Både forundersøgelser og selve indblæsningsarbejdet kræver ekspertise og skal foretages af en autoriseret isolatør.

Andersens Isolering er autoriseret ROCKWOOL partner og anvender ROCKWOOL Granulat Pro til isolering af lofter. Prisen for hulmursisolering er fra 159 kr. pr. kvm. inkl. moms.

Bestil et uforpligtende tilbud på hulmursisolering fra Andersens Isolering her >>

Flg. fordele opnås ved hulmursisolering:

  • Mindre varmeregning
  • Mindre kondens og mindre risiko for skimmelsvamp
  • Forbedret indeklima
  • Mindre træk i boligen
  • Varmere bolig
  • Ingen kuldebroer
  • Reduceret CO2-udslip
  • Boligens værdi stiger

Lav din egen beregning her, og se hvor stor besparelsen vil være ved at efterisolere dit hus >>

Hvordan foregår hulmursisolering?

Indblæsning foregår ved at udtage sten i ydermuren med 1½-2 meters mellemrum. Det er gennem disse huller, indblæsningen af ROCKWOOL granulat foregår. ROCKWOOL granulat er fremstillet af dimensionsstabilt, fugt- og vandafvisende stenuld.

Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget. Når du anvender en autoriseret ROCKWOOL partner som Andersens Isolering, er det din sikkerhed for veludført arbejde. Hos Andersens Isolering udsteder vi en attest som dokumentation for arbejdet, og er underlagt stikprøvekontrol fra ROCKWOOL.

Bestil et uforpligtende tilbud på hulmursisolering fra Andersens Isolering her >>

Håndværkerfradrag og tilskud fra energibolig

Husk, når du efterisolerer din bolig, kan du udnytte håndværkerfradraget og samtidigt få et skattefrit tilskud.

En arkitekt får efterisoleret sit fine '50er hus, der i '70erne fik en hulmursisolering med lecanødder: