Andersens Isolering udfører alt i teknisk isolering til både private og erhverv:

  • Rør
  • Aftrækskanaler
  • Genveksanlæg
  • Tanke
  • Ventilationsanlæg
  • Brandsikring

Kontakt os for rådgivning, gratis energieftersyn og et uforpligtende tilbud >>

Teknisk isolering

teknisk

Andersens Isolering udfører alt i teknisk isolering. Fra rør, aftrækskanaler og skorstene i private hjem, til tanke, ventilationsanlæg, aftrækskanaler og brandsikring i industrien.

Tænk på, at et uisoleret rør med 60 grader varmt vand, taber tæt på 100 liter olie om året pr. løbende meter. Også koldtvandsrør bør isoleres. Et uisoleret rør danner kondens, hvilket kan føre til råd og svamp huset.

Brandgennemføringer

Brandgennemføringer stiller særlige krav. De tekniske installationer i en bygning er ofte et overset område, når det gælder effektiv isolering. Ikke mindst brandgennemføringer kræver særlige hensyn og autoriserede isolatører. Er arbejdet ikke udført ordentligt betyder det, at brandmyndighederne underkender arbejdet.

Andersens Isolering er autoriseret til at udføre brandgennemføringer på såvel gamle som nye installationer. Autorisationen gives af Nullifire Danmark og Premet Brandsikring på baggrund af en godkendelse fra By- og Boligministeriet i.h.t. Byggelovens § 28 stk. 2.

De specifikke krav til brandgennemføringer stiller store krav til medarbejderne - og Andersens Isolering har selvfølgelig de rigtige folk til opgaven.
Efter korrekt udført arbejde bliver emnerne mærket med et skilt, der giver alle nødvendige oplysninger, herunder hvilken medarbejder der har udført opgaven.

Brandisolering

brandisolering

Andersens Isolering udfører alt inden for brandisolering.

Vi bruger bl.a. fleksible brandmåtter til isolering af ventilations- og røgkanaler. Måtterne er forsynet med armeret aluminiumsfolie, samt et varmforzinket trådnet.