Loftisolering - Isolering af loftEn af de største besparelser på varmeregningen kan hentes hjem ved at efterisolere loftet, som samtidigt øger værdien af dit hus.

Bygninger står i dag for ca. 40% af energiforbruget. Udgifterne til opvarmning er i dag de højeste nogensinde, og tendensen er fortsat stigende. I den sammenhæng er det et stort problem, at størstedelen af den dyrt betalte energi faktisk spildes pga. for dårligt isolerede boliger.

I forbindelse med efterisolering af boligen er det afgørende at minimere energiforbruget mest muligt og nedsætte varmetabet samt CO2-udledningen maksimalt. Ud fra en økonomisk betragtning skal dette helst ske gennem en investering med kortest mulig tilbagebetalingstid. Begge dele opfyldes, når bygningen efterisoleres.

Andersens Isolering er autoriseret ROCKWOOL partner og anvender ROCKWOOL Granulat Pro til isolering af lofter. Prisen for loftisolering er fra 159 kr. pr. kvm. inkl. moms.

Bestil et uforpligtende tilbud på loftisolering her >>

Flg. fordele opnås ved loftisolering:

  • Lavere varmeforbrug
  • Forbedret indeklima
  • Mindre CO2-udslip
  • Boligens værdi stiger
  • Varmere bolig

Besparelser ved at efterisolere:

Beregninger fra Force Technology viser f.eks., at en typisk ROCKWOOL loftisolering på 250 mm installeret i et dansk hus på ca. 150 kvm. sparer sig hjem på under en halv fyringssæson. Faktisk sparer de samme 250 mm loftisolering hele 503 liter fyringsolie pr. kvm. over 50 år.

Generelt vil forbedring af isoleringen i en villa med øget loftisolering og indblæsning i dårligt isolerede hulmure kunne give en årlig besparelse på varmeregningen på op imod 10.000 kr.

Lav din egen beregning her, og se hvor stor din besparelse vil være ved at isolere dit loft >>

Bestil et uforpligtende tilbud på loftisolering her >>

Håndværkerfradrag og tilskud fra energibolig

Husk, når du efterisolerer din bolig, kan du udnytte håndværkerfradraget og samtidigt få et skattefrit tilskud